Geef uw hond de opvoeding en uitdaging waar hij recht op heeft! 

Wilt u zaken aanleren, gedrag bijsturen of probleemgedrag oplossen dan bent u bij NVL Dog Training op de juiste plek. Zelf geloof ik niet in koekjestraining waar elk gedrag wordt gelokt of de aandacht wordt afgeleid!!  Op deze manier leert de hond niets. Wat ik wel geloof is dat de hond zijn eigen gedrag bepaalt en door de juiste consequenties eraan te koppelen krijgen we het gewenste en vooral blijvende resultaat omdat de hond op deze manier begrijpt waarom omdat alles een gevolg is van zijn eigen keuzes. Dus de 4 kwadranten van de leerpsychologie zijn noodzakelijk nl positieve en negatieve bekrachtiging en positieve en negatieve straf. 

Mijn persoonlijke visie over een gelukkige hond is een hond die stabiel en zelfzeker is. Een hond die vrij en open is. Ik ga dan ook altijd trachten om elk ras zo dicht mogelijk te laten aanleunen bij hetgene waarvoor hij gefokt is. Ben dan ook voorstander van fysieke en mentale stimulatie. Respect en hiërarchie spelen ook zeker een rol. De mentaliteit die de laatste jaren aan de gang is van hou het allemaal zo positief mogelijk voor uw hond en is hij te nerveus dan zullen we oliën toedienen daar geloof ik helemaal niet in. Ook is een hond niet gemaakt om ons enkel gezelschap te houden en rustig in de zetel te liggen.

De natuur leert ons wel andere zaken. Waar ik naar streef is een gezonde geest in een gezond lichaam. Samen een relatie opbouwen, een balans vinden, plezier maken en geen frustraties kweken. Iedereen kan dit mits de juist aanpak.

Wat?

One on-one-sessies met moderne technieken om een efficiënt resultaat te garanderen.

Waar?

Bij u thuis of op openbare plekken. 

Voor wie?

Alle rassen, alle leeftijden, alle doeleinden.

Wanneer?

Van maandag tot zaterdag op afspraak. 

Prijs?

45 euro per coaching.

Hoeveel lessen heeft mijn hond nodig?

Ik werk niet met beurtenkaarten. Elkeen beslist hoeveel sessies voldoende zijn om het gewenste resultaat te hebben. 

GRATIS Intakegesprek

Dit is het eerste kennismakingsgesprek en is verplicht. 

Hier bespreken we jouw verwachtingen en bekijken we de mogelijkheden van jouw hond. Ik geef jullie de nodige uitleg over mijn persoonlijke aanpak. 

Ik vraag hiervoor enkel 10 euro verplaatsingskosten (regio Antwerpen). 

Mijn vriendin en ik besloten om een Mechelse Herder pup in huis te halen zonder enige ervaring op vlak van werkhonden of hondentraining. Via een vriendin kwamen we bij Nathalie terecht. Ze introduceerde ons aan de klikkertraining met zeer snel succes tot gevolg. Door Nathalie kregen we een heel goed inzicht over hoe honden denken en reageren op situaties. De dingen die ze zegt lijken heel logisch maar zouden we zelf nooit op gekomen zijn. Kortom : Nathalie is een echte professional in bezit van superveel kennis omtrent het gedrag van werkhonden en honden met een sterke drift. Ik hoop dan ook nog lang met haar te kunnen samenwerken.

– Yannick & Nina

 

Na met mijn eerste hond bij Nathalie terecht te komen voor advies in verband met training en in contact te komen met het systeem, heb ik beslist om mijn nieuwe pup op te zetten in het systeem dat Nathalie gebruikt om te trainen. Ik kreeg al snel een pup die vlot en zelfstandig alles oppikte door het stap voor stap opbouwen van de trainingen. Alles wordt aangepast aan het niveau van de geleider en de hond. Hierdoor zijn we hier samen in kunnen groeien en heb ik nu een sociale hond met veel zelfvertrouwen die super snel weg is met nieuwe oefeningen. Nathalie geeft altijd heel duidelijke uitleg en er is altijd ruimte voor vragen en overleg. Een echte aanrader!

– Lisa